Searching Inventory...

  2010

  Skoda Fabia Greenline 1.2 TDI Comfort

  Skoda Fabia Greenline 1.2 TDI Comfort

  Deze Skoda Fabia Greenline met 185.234km heeft als bouwjaar 2010. De auto is afkomstig van de tweede eigenaar en is  in goede staat. Bij Autobedrijf van Leerdam krijgt u altijd juiste kilometerstanden dus gaat u met een gerust hart naar huis. Onze auto’s hebben immers een bekende historie.

  Financiering

  Vraag naar onze financieringsmogelijkheden. Omdat u centraal staat werken wij met bewezen financierders.

  Garanties

  Wilt u zorgeloos rijden? Kies voor een garantiepakket die op uw wensen aansluit. U kunt kiezen voor een garantie van 6 of 12 maanden met basis of uitgebreide dekking. Al onze voertuigen worden eerst uitvoerig gecontroleerd.

  Deze auto staat ook geadverteerd op marktplaats.nl. bekijk onze volledige aanbod hier.

  Financiering

  Vraag naar onze financieringsmogelijkheden. Omdat u centraal staat werken wij met bewezen financierders om u belangen te behartigen.

  Garanties

  Wilt u zorgeloos rijden? Kies voor een garantiepakket die op uw wensen aansluit. U kunt kiezen voor een garantie van 6 of 12 maanden met basis of uitgebreide dekking. Al onze voertuigen worden eerst nagekeken en getest voordat deze aangeboden worden.

  Deze auto staat ook geadverteerd op marktplaats.nl. bekijk onze volledige aanbod hier.

[contact-form][contact-field label="Name" type="name" class="form-control" required="1"/][contact-field label="Email" class="form-control" type="email" required="1"/][contact-field label="Phone" class="form-control" type="phone"/][contact-field label="Comment" default="I would like to request more information about your 2010 with Stock Number #" type="textarea" class="form-control" required="1"/][/contact-form]

€3,249

 • Prijs:

  €3,249
 • KM:

  185.234
 • Transmissie:

  Hangeschakeld
 • Exterieur:

  Blauw
 • Interieur:

  Antraciet
 • Garantie
  • Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden indien u garantie afneemt bij uw auto. Autobedrijf van Leerdam biedt verschillende garantiedekkingen, van basis tot zeer uitgebreid.

   Deze garantie dekt de kosten van de reparatie of vervanging van defecte onderdelen die onder de garantie vallen. Maar ook de uren die de monteur er mee bezig is, vallen binnen de garantie, inclusief de uren die de monteur besteedt om het defect op te sporen..

 • Financing

   Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, komt het nogal eens voor dat er een autofinanciering wordt afgesloten. Het is namelijk een uitgave waarvoor u niet altijd direct voldoende geld beschikbaar heeft. Bent u voornemens een autofinanciering af te sluiten, dan doet u er goed aan u eerst goed te oriënteren.

   Snel
   Uw financieringsaanvraag wordt dezelfde dag nog beoordeeld.

   Vertrouwen
   Wij werken enkel met financieringsmaatschappijen die zich hebben bewezen. Als klant staat u centraal.

 • Inruil

   Bij ons kunt u ook uw huidige voertuig inruilen. Zo bent u snel van uw voertuig af en kunt u direct rijden met uw nieuwe voertuig.
   U kunt contact met ons opnemen voor een waardebepaling.

Leasecalculator