Searching Inventory...

  2008 Peugeot 207

  Peugeot 207 1.6 VTi Sublime

  Peugeot 207 1.6 VTI Sublime

  Deze Peugeot 207 CC 1.6 VTi Sublime met 122.476km heeft 208 als bouwjaar . De auto is afkomstig van de tweede eigenaar en is  in goede staat. Bij Autobedrijf van Leerdam krijgt u altijd juiste kilometerstanden dus gaat u met een gerust hart naar huis. Onze auto’s hebben immers een bekende historie.

  Financiering

  Vraag naar onze financieringsmogelijkheden. Omdat u centraal staat werken wij met bewezen financierders.

  Garanties

  Wilt u zorgeloos rijden? Kies voor een garantiepakket die op uw wensen aansluit. U kunt kiezen voor een garantie van 6 of 12 maanden met basis of uitgebreide dekking. Al onze voertuigen worden eerst uitvoerig gecontroleerd.

  Deze auto staat ook geadverteerd op marktplaats.nl. bekijk onze volledige aanbod hier.

  Inruil

  Het is mogelijk om uw auto in te ruilen voor een nieuwe gebruikte auto. Onze inruilvoorstellen zijn altijd gepast en kunnen te allen tijde worden onderbouwd! Geen natte vingerwerk dus! Ook auto’s met hoge kilometerstanden, schade en/of buitenlandse auto’s zijn welkom. Omdat uw tijd waardevol is kunnen wij vooraf een voorstel uitbrengen aan de hand van foto’s en gegevens van uw auto.

  Auto inkoop

  Indien u geen auto wilt kopen maar juist van uw auto af wilt bent u bij ons aan het juiste adres. Inkopen doen wij ook volgens de regels. Uw auto kunnen wij op een eerlijke manier van uw kopen. Net als bij inruil kunnen wij uw op afstand al een voorstel uitbrengen, dit doen wij aan de hand van foto’s en gegevens van uw auto.

[contact-form][contact-field label="Name" type="name" class="form-control" required="1"/][contact-field label="Email" class="form-control" type="email" required="1"/][contact-field label="Phone" class="form-control" type="phone"/][contact-field label="Comment" default="I would like to request more information about your 2008 207 Peugeot with Stock Number #" type="textarea" class="form-control" required="1"/][/contact-form]

€4,750

 • Prijs:

  €4,750
 • KM:

  122476
 • Transmissie:

  Hangeschakeld
 • Exterieur:

  Grijs
 • Interieur:

  Antraciet
 • City MPG:

  1 op 11,4
 • Highway MPG:

  1 op 18,9
 • Garantie
  • Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden indien u garantie afneemt bij uw auto. Autobedrijf van Leerdam biedt verschillende garantiedekkingen, van basis tot zeer uitgebreid.

   Deze garantie dekt de kosten van de reparatie of vervanging van defecte onderdelen die onder de garantie vallen. Maar ook de uren die de monteur er mee bezig is, vallen binnen de garantie, inclusief de uren die de monteur besteedt om het defect op te sporen..

 • Financing

   Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, komt het nogal eens voor dat er een autofinanciering wordt afgesloten. Het is namelijk een uitgave waarvoor u niet altijd direct voldoende geld beschikbaar heeft. Bent u voornemens een autofinanciering af te sluiten, dan doet u er goed aan u eerst goed te oriënteren.

   Snel
   Uw financieringsaanvraag wordt dezelfde dag nog beoordeeld.

   Vertrouwen
   Wij werken enkel met financieringsmaatschappijen die zich hebben bewezen. Als klant staat u centraal.

 • Inruil

   Bij ons kunt u ook uw huidige voertuig inruilen. Zo bent u snel van uw voertuig af en kunt u direct rijden met uw nieuwe voertuig.
   U kunt contact met ons opnemen voor een waardebepaling.

Leasecalculator